There was an error in this gadget

Saturday, May 2, 2009

Genting Trip

30 April yang lalu, kita (adi + adila) + (fazrul + fifah) pegi dating kat Genting, Hahaha..aci tak?

Actually, cik diela ajak lepak Sunway memula. Dia ajak main skating, memang la B tak reti syg oit! Brape lame tak sentuh mende alah tu. Hehe, tup-tup malam rabu tu dia ajak gi Genting, ingatkan memain tapi memang dia excited. Disebabkan dia memang agak stress a few day before that, so, pergi jugak (tapi ikhlas! Hehe).

Agak jarang bangun pagi-pagi buta, tapi takot lambat punya pasal, memang terus bangun jek. Hehe. Pukul 7 lebih dari Banting, sampai MidValley dalam 9.30-9.45, tunggu train sampai 10.10, sampai je KL Sentral pukul 10.20. Terus turun cepat-cepat! "Cepat B, jalan laju-laju sikit!", hehe.

Dalam bas I byk diam, bukan ape, agak mengantuk lagi time tu. Sowie cyg! Hee~ Then sampai Genting pukul bape tahh, naik cable car (dan ini merupakan myfirsttime.com naik cable car..Haha).

Sampai je atas, dea hello bang ngah dea (fazrul) yang tengah sibuk naik kapal terbang. Hahaha, then gi melayan game-game aneh. Pusing-pusing dalam shopping centre tu (nama apa ntah). Cik diela mo masuk Snow World plak! Hahaha, amek kaw! Memasing terketor! Bley plak claim aiskrim dalam tu, hahaha, memang sejukkk! Terus flu aku! Hehe.

Gi melalak, then tapau mcD + makan dalam cablecar. Hahaha, apek dengan nyonya dalam tu terus mematungkan dirik! Hahaha, diam je. Then, otw ke KL, cik diela mo jmpe bebudak teknik dea, malas plak mau ikut sebab t bebudak dea segan plak..balik je dengan fazrul (kebetulan dea mo balik Banting). Hehe, anyway, thanks a lot baby :D thanks for what? Thanks cause love me :D - eh,eh, jiwang plak..wkakaka shuuu, dengan u aje jiwang pun! Hehe

0 comments:

Post a Comment

You and Me

 


Design by: Blogger XML Skins | Distributed by: Blogger Templates | Sponsored by Application Monitoring | Customized by: myfr3ak